Представљање Бајине Баште на Београдском Сајму туризма

Београдски Сајам туризма је највећа туристичка манифестација овог типа у југоисточној Европи, прошле године га је посетило преко 60 000 посетилаца а ове године се очекује 1100 излагача и још већи број посета. Овогодишњи 38. Сајам туризма се одржава од 18. до 21. фебруара а Бајина Башта ће свој промотивни штанд имати у хали 4 Београдског сајма.

У складу са праксом из претходних година на штанду Установе Спортско туристички центар „Бајина Башта“ заједно ће наступити  сви најзначајнији туристички субјекти са територије општине Бајина Башта. На једном месту посетиоци Сајма ће имати прилику да виде понуду свих туристичких агенција, хотела и категорисаног смештаја из Бајине Баште, да упознају  најпознатије брендове ракија из Бајине Баште као и да се упознају са активностима и плановима Националног парка „Тара“ и Војне установе „Тара“ у овој години.

Посетиоце штанда Бајине Баште очекује велики број нових промотивних материјала, све информације на једном месту, презентације и дегустације производа из овог краја. Штанд Бајине Баште се налази у централном делу хале 4, у оквиру штанда Туристичке организације регија Западне Србије а поред излагачког простора града Београда и Туристичке организације Србије.

Штандом Бајине Баште доминира велики број фотографија природних лепота из овог краја а на централном делу штанда регије Западна Србија је слика са Дринске регате. У првом плану је експонат медведа који је добијен захваљујући љубазности Природњачког музеја у Београду и у сарадњи са Националним парком Тара. Баш овај експонат се често појављивао у филмовима а сигурно сте га запазили код чувених Топаловића у култним „Маратонцима“ тако да не сумњамо да ће и на Сајму привући велику пажњу посетилаца.

Дрина Инфо

Бајина БаштаБеоградСајам туризмаСпортско туристички центар Бајина Башта
Comments (0)
Add Comment