МОСТ ФЕСТ 2016: Велико интересовање за улазнице у претпродаји

Поводом претпродаје улазница за овогодишњи Мост Фест из С.Т.Ц. „Бајина Башта“ смо добили обавештење у коме се позивају сви заинтересовани да на време набаве улазнице по повлашћеној цени. Улазнице у претпродаји су 500 динара за обе вечери Мост Феста а у редовној продаји цена ће бити 500 динара по вечери. Из С.Т.Ц. -а кажу да је интересовање за улазнице у претпродаји велико а да је број ограничен и да ће претпродаја трајати док буде залиха.

Улазнице у претпродаји можете купити у Туристичком инфо центру у Бајиној Башти. Подсећамо да на Мост Фесту 2016 који се одржава 22. и 23. јула у оквиру 23. Дринске регате наступају Жељко Јоксимовић, Бајага и Инструктори, Марчело и С.А.Р.С.

23. Drina Regatta23. Drinska regata23. Дринска регатаBajagaMarcheloMost Fest 2016pretprodajaprodaja ulaznicaS.A.R.S.Turisticki informativni centar Bajina BastaZeljko JoksimovicБајагаДринска регатаДринска регата 2016Жељко ЈоксимовићМарчелоМост Фест 2016музикапретпродаја улазницаС.А.Р.С.Спортско туристички центар Бајина БаштаТуристички информативни центар Бајина Башта
Comments (0)
Add Comment