ДРИНА ИНФО: Годину дана најчитанијег медија у Бајиној Башти

Тачно на Божић 2015. године почео је са радом Дрина Инфо, портал који данас нема премца по броју читања на територији Бајине Баштe. У почетку замишљен као пројекат групе ентузијаста са намером да се на једном месту пласирају основне информације о Бајиној Башти, које се нису могле нигде наћи, временом је израстао у портал који свакодневно има хиљаде читања, а чије текстове редовно преузимају бројни регионални али и национални медији.

Дрина Инфо се одлично уклопио у општу тенденцију да савремени човек до информација највише долази на интернету, а читаоци су препознали нашу жељу да објективно пренесемо вести значајне за Бајину Башту, регион Подриња и Златиборски округ. За годину дана смо, по прецизној статистици сајта, имали преко 180 000 читања, преко 100 000 посета, небројен број дељења наших текстова на друштвеним мрежама, стотине преузимања текстова од стране других медија, више од 700 ауторских текстова… Желимо да нагласимо да нисмо имали никакву финансијску помоћ од јавног сектора и да се захвалимо неколицини приватних предузећа која су препознала вредност рекламирања на нашем порталу и друштвеним мрежама. Желимо да изразимо велику захвалност свим нашим сарадницима који су нам достављали текстове, фотографије и друге информације. Највише се захваљујемо нашим верним читаоцима и обећавамо доста новина у овој години, као и бројне лепе текстове, значајне информације и занимљиве прилоге.

Редакција Дрина Инфо портала Вам жели срећан Божић уз традиционалан поздрав „Мир Божији, Христос се роди“. Желимо вам да нову 2016. годину проведете у миру, срећи и благостању.

desavanjaDrina Info portalinformacijeinternetmedijinajcitanijiPodrinjesportturizamvestiZapadna SrbijaБајина Баштаброј прегледавестиДрина Инфо порталинформацијемедијинајчитанијиновинариполитикаспортфотографијечитања
Comments (0)
Add Comment