БАЈИНА БАШТА: Здравко Чолић на 24. Дринској регати

Највећа балканска звезда – Здравко Чолић одржаће у петак, 21. јула, велики концерт у Бајиној Башти. Како ексклузивно сазнаје Дрина Инфо на 24. Дринској регати главна музичка звезда биће популарни Чола. Он ће имати наступ у оквиру Мост Феста а већ је објављено да ће овогодишња Дринска регата трајати од 19. до 23. јула.
Извор: Wikipedia
Дејан Млађеновић, директор Спортско-туристичког центра „Бајина Башта“ потврдио је данас за Дрина Инфо да су вишемесечни преговори око наступа Здравка Чолића у Бајиној Башти успешно финализовани и да нас ове године на Дринској регати чека спектакуларан концерт. Млађеновић је изразио велико задовољство што ће сви посетиоци манифестације имати прилику да слушају истинску музичку легенду са ових простора и нагласио да је и ово логичан корак ка очувању статуса Дринске регате као најбоље туристичке манифестације у Србији.
У Бајиној Башти су у протеклим годинама већ наступале бројне музичке звезде попут Владе Георгиева, Тонија Цетинског, Горана Бреговића али се очекује да ће за концерт Чолића бити највеће интересовање и да ће привући највише посетилаца на излетиште поред Дрине.
Дринска регата је током прошле године проглашена за званично најбољу туристичку манифестацију у Србији и окитила се признањима Туристички цвет и Најбоље из Србије 2016. Несумњиво ће наступ Здравка Чолића допринети да и овогодишња манифестација буде успешна а публика у Бајиној Башти ће моћи да ужива уз свима познате хитове попут „Еј, драга драга“, „Април у Београду“, „Звао сам је Емили“, „Мађарица“, „Живиш у облацима мала“, „Продужи даље“… Најављено је да ће Чолa у граду у подножју Таре промовисати и нумере са новог албума чији излазак је планиран за који месец.
Дрина Инфо
24. Drinska regata24. Дринска регатаDrinska regatamanifestacijaMost festmuzikaturizamZdravko ColicБајина БаштаДринска регатаЗдравко Чолићтуризам
Comments (0)
Add Comment