БАЈИНА БАШТА: Тридесет тачки дневног реда на седници Скупштине

0 1.209

У среду, 3. јуна, ће се одржати 22. седница Скупштине општине Бајина Башта и то ће вероватно бити последња седница овог сазива локалног парламента.  Због примене свих прописаних мера за заштиту од ширења вирса корона седница ће се одржати у сали биоскопа са почетком у 10 часова. За седницу је предложен дневни ред са чак тридесет тачки.

Одборници ће разматрати предлог оодлуке о усвајању Стратегије развоја предшколског васпитања и образовања општине Бајина Башта 2020-2024. године, одлуке о годишњем Програму заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта у државној својини, већ број планова и измена и допуна планова детаљне регулације.

Тема дневног реда је и више одлука о отуђењу непокретности из јавне својине као и разматрање планова и програма рада за 2020. годину Установе „Култура“, ПУ „Невен“ и Народне библиотеке „Милош Требињац“. Одборници ће разматрати и предлог решења о именовању директора Установе „Култура“.

Пројекат се суфинансира средствима из буџета Општине, а на основу Решења о расподели средстава за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја за остваривање јавног интереса у области јавног информисања за територију општине Бајина Башта у 2020. години. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Дрина Инфо

 

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена