Manifestacije u fokusu

0 104

Turistička organizacija regije Zapadna Srbija će nastupati na 37. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Sajam se održava od 19. do 22. februara 2015. godine. Kao i prethodnih godina na jedinstvenom regionalnom štandu u hali 4 Beogradskog sajma turističku ponudu regije Zapadna Srbija predstaviće turističke organizacije: Bajina Bašta, Zlatibor, Užice, Ivanjica, Arilje, Požega, Zlatar, Prijepolje i Sjenica.

Štand Zapadne Srbije
Štand Zapadne Srbije

U sklopu sajamskog nastupa promovisaćemo značajne manifestacije u toku 2015. godine, pojedinačne ponude hotela, seoska domaćinstva, proizvođače tradicionalnih proizvoda po kojima je regija prepoznatljiva…Samo za potrebe sajamske promocije, hotelijeri su pripremili određene popuste, a za posetioce će tradicionalno biti organizovane i nagradne igre.

Beogradski Sajam turizma najveća je turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi. Prethodne godine na Sajmu turizma svoju ponudu predstavio je 1031 izlagač, a broj posetilaca premašio je 62.000. Međunarodni karakter ove manifestacije potvrđuje više od 290 inostranih izlagača iz 53 zemlje. U toku 37. sajma , očekuje se preko 1100 izlagača iz velikog broja zemalja.

Drina Info

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena