24. DRINSKA REGATA: Humanitarni koncert u četvrtak

0 362

Već je postala tradicija da se u okviru Drinske regate organizuje i humanitarni koncert čija svrha je prikupljanje sredstva za određene ugrožene kategorije ili obolela lica. Sa ovom lepom tradicijom nastavlja se i ove godine a humanitarni koncert će se održati u četvrtak 20. jula od 20 časova u S.R.C. „Braća Milutinović“.

Koncert se održava na donjim terenima a Bajinobaštane i sve goste Drinske regate će zabavljati brojni estradni umetnici, jedan trubački orkestar i jedan bend iz Bajine Bašte. Predviđeno je da od 20 časova nastup počne trubački orkestar Petra Milićevića a zatim od 21 čas na binu izlazi Džuboks bend. Od 22 časa nastupaju Pinkove zvezde u sastavu Aleksandra Đerić, Dragana Stamenić, Slavko Kuzeljević, Saša Kuzeljević, Mihailo Luković, Saša Kocić Koce i Nikola Nikolić Džoni.

Na ulazu na koncertni prostor nalaziće se kutije za novac gde svi posetioci mogu priložiti željeni iznos. Ove godine sredstva su namenjena Udruženju dece sa smetnjama u razvoju i njihovih roditelja koje vodi dnevni bravak „San“. Od prikupljenih sredstva će se nabaviti potrebna oprema za bolje funkcionisanje ovog dnevnog boravka čiji cilj je podrška socijalnoj inkluziji ranjivih grupa na teritoriji opštine Bajina Bašta.

Drina Info

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena