23. DRINSKA REGATA: „Parni Valjak“ hedlajner ovogodišnjeg Most Festa

1 468

Grupa „Parni Valjak“ nastupiće na ovogodišnjoj 23. Drinskoj regati u Bajinoj Bašti. Ova poznata rok grupa prošle godine je obeležila 40 godina postojanja a spektakl u Bajinoj Bašti je zakazan za petak, 22. jul 2016. godine. „Parni Valjak“ nastavlja niz vrhunskih izvođača koji su nastupali na festivalu Most Fest u okviru Drinske regate a organizatori manifestacije očekuju da će oni u Bajinu Baštu privući brojne posetioce iz regiona. Imajući u vidu ogroman broj hitova koje ima ovaj bend kao i veliki raspon generacija koje su rasle uz njihovu muziku očekuje nas još jedan nezaboravan koncert na obali Drine.

Izvor: www.parnivaljak.com
Izvor: www.parnivaljak.com

Parni Valjak je bend koji odlikuje da zvuče bolje neko ikada, da Aki peva i dalje na vrhunskom nivou ceo koncert od početka do kraja, da je njihova energija koju emituju sa bine retko viđena i sve to nakon 40 godina bavljenja muzikom i koncertima. I dan danas, svakodnevno u svojoj prostoriji za vežbanje provode 4 do 5 sati.

U svojoj bogatoj karijeri Parni Valjak je objavio 17 studijskih albuma, 14 singlova, 5 albuma snimanih uživo i 4 kompilacije. Najpoznatije pesme su im: Sve još miriše na nju, Jesen u meni, Sunčanom stranom, Uhvati ritam, Ljubavna, Ugasi me, Godine prolaze, Lutka za bal, Pusti neka traje…

Drina Info

1 komentar
  1. Vlade Kremić,rodom iz Dervente,gitarista kaže

    umesto tih „orgazama“ ,zemljače, dovedi ti meni viruoze Braću Dimiće iz Obrenovca pa da se razboliš(vidi You tube ,pa se uveri)

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena