23. ДРИНСКА РЕГАТА: Жељко Јоксимовић најављује спектакл у Бајиној Башти

0 796

Првог дана Мост Феста у Бајиној Башти, у петак 22. јула велики концерт на излетишту Рача одржаће Жељко Јоксимовић. Једна од највећих балканских звезда поручује да се радује наступу на обали Дрини и најављује велики спектакл за све госте 23. Дринске регате.

Мост Фест Жељко Јоксимовић

Из Установе Спортско туристички центар „Бајина Башта“ сазнајемо да је интересовање за Мост Фест веће него икад имајући у виду да је у претпродаји продат до сад највећи број улазница. Према најавама метеоролога очекује нас лепо време па организатори очекују поред домаћих посетилаца и хиљаде туриста из региона. Сви они ће имати прилику да уживају у музици певача који је славу стекао годинама правећи хитове који су постали шлагери широм Балкана а биће то и одлична увертира пред суботњи спуст на најмасовнијој регати и овом делу Европе.

Концерт Жељка Јоксимовића почиње у 22 часа а публику ће пре тога загрејати бендови „Принцип“ и „Сасвим случајно“. По завршетку Јоксимовићевог концерта очекује нас наступ  панк поп групе „РНДМ“ и словеначког бенда „Контрадикшн“.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена