ФУДБАЛСКИ ВИКЕНД: Трећи порaз Слоге

0 485

У Зони Дрина Слоги не цвeтају руже. И у трећем колу доживела је пораз на гостовању у Сјеници па је сада, заједно са Осечином, једини клуб који нема ниједан бод. Изабраници Ратка Веселиновића поражени су од имeњака из Сјенице са 0:4. Први гол примили су у 30, а други у 45. минуту. У наставку поклекли су још два пута. У Слогином саставу била су само четворица искусних Голубовић, Андрић, Јашић и Јанковић, остало су све Слогини полетарци. Следеће субота Бајинобаштани дочекују Дрину из Љубовије, по многима најозбиљнијег кандидата за прво место.

У Златиборској окружној лиги Перућац је са 2:1 савладао на свом трену Железничар. Према речима тренера Ивана Максимовића, Пожежани имају добар тим па је било потребно доста напора да га надиграју. На челу табеле је са максималних девет бодова Јединство из Каленића. Перућац је на другом месту са седам колико имају и Чајетина и Златар.

Данко Лазић (ФК Перућац) Фото: Дрина Инфо
Данко Лазић (ФК Перућац) Фото: Дрина Инфо

Вишесава је гостовала у Бродареву и успела да Јасену узме бод, било је 0:0. После трећег кола налази се на 13. месту са два бода. У наредном колу Перућац дочекује Црнокосу, а Вишесава Савинац.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена