FOTO KONKURS „SRBIJA – #SveStoVolim”: Osvojite zimsko putovanje iz snova

0 476

U okviru zimske promotivne kampanje „Srbija,sve što volim“ , Turistička organizacija Srbije organizuje nagradni foto konkurs pod istim nazivom. U okviru ovog šestonedeljnog nagradnog foto konkursa, koji je počeo 16. decembra svi zainteresovani imaju priliku da na adresi www.svestovolim.rs osvoje sedmodnevno zimovanje na Staroj planini za dvoje, kao i nedeljna vikend putovanja.

Foto: Turistička organizacija Srbije
Foto: Turistička organizacija Srbije

Za učešće u foto konkursu neophodno je postaviti fotografiju napravljenu u Srbiji na sajt, ulepšati je ponuđenim ukrasima i napisati šta je to što u Srbiji volite tokom zime. Nakon toga može se glasati za fotografiju.

Svake nedelje u periodu do 27. januara biće dodeljivana vikend putovanja za dvoje. Nedeljni pobednici mogu osvojiti vikend na planinama Tari, Zlatiboru, Zlataru ili u Sokobanji, Ribarskoj ili Prolom banji.

Svakog ponedeljka biće poznata imena nedeljnih pobednika, dok će pobednik celog konkursa biti proglašen 27. januara 2017. Više informacija o načinu učešća u ovom nagradnom konkursu, možete dobiti klikom na sledeći link https://svestovolim.rs/, kao i na Facebook stranici Turističke organizacije Srbije .

Prema sprovedenim istraživanjima, turisti se danas najčešće o destinacijama informišu putem onlinekanala komunikacija, zato se Turistička organizacija Srbije odlučila da i ove godine pokrene pomenuti konkurs i intenzivira promociju na svojim kanalima putem Facebook-a, Instagram-a i Twitter-a.

Foto: Turistička organizacija Srbije
Foto: Turistička organizacija Srbije

Podelite svoj zimski doživljaj Srbije na sajtu www.svestovolim.rs, i možete osvojiti vredne nagrade, a potrebno je samo da budete kreativni i pošaljete fotografiju onoga što zimi u Srbiji volite. Jer u Srbiji je #SveStoVolim!

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena