ФОТО КОНКУРС „СРБИЈА – #SveStoVolim”: Освојите зимско путовање из снова

0 477

У оквиру зимске промотивне кампање „Србија,све што волим“ , Tуристичка организациjа Србиjе организуjе наградни фото конкурс под истим називом. У оквиру овог шестонедељног наградног фото конкурса, коjи jе почео 16. децембра сви заинтересовани имаjу прилику да на адреси www.svestovolim.rs освоjе седмодневно зимовање на Староj планини за двоjе, као и недељна викенд путовања.

Фото: Туристичка организација Србије
Фото: Туристичка организација Србије

За учешће у фото конкурсу неопходно jе поставити фотографиjу направљену у Србиjи на саjт, улепшати jе понуђеним украсима и написати шта jе то што у Србиjи волите током зиме. Након тога може се гласати за фотографију.

Сваке недеље у периоду до 27. jануара биће додељивана викенд путовања за двоjе. Недељни победници могу освоjити викенд на планинама Tари, Златибору, Златару или у Сокобањи, Рибарскоj или Пролом бањи.

Сваког понедељка биће позната имена недељних победника, док ће победник целог конкурса бити проглашен 27. јануара 2017. Више информација о начину учешћа у овом наградном конкурсу, можете добити кликом на следећи линк https://svestovolim.rs/, као и на Facebook страници Туристичке организације Србије .

Према спроведеним истраживањима, туристи се данас најчешће о дестинацијама информишу путем onlineканала комуникација, зато се Туристичка организација Србије одлучила да и ове године покрене поменути конкурс и интензивира промоцију на својим каналима путем Facebook-а, Instagram-а и Twitter-а.

Фото: Туристичка организација Србије
Фото: Туристичка организација Србије

Поделите свој зимски доживљај Србије на сајту www.svestovolim.rs, и можете освојити вредне награде, а потребно је само да будете креативни и пошаљете фотографију онога што зими у Србији волите. Јер у Србији је #SveStoVolim!

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена