Tara idealna za zimski odmor iz snova i za doček Nove godine

0 400

Za doček Nove godine „Divlji kesten“ i Igor Starović, „Raša bend“ i grupa „Alo“.

Ako želite da uživate u planinskom ambijentu, onda je pravi izbor ova gorštačka lepotica. Osim što je najlepša planina Srbije, Tara sve više postaje sinonim za idealno mesto tokom novogodišnjih i božićnih praznika.

Tara omorika_nebo

Oko hiljadu gostiju dočekaće Novu godinu u hotelima Vojne ustanove „Tara“: „Omorika“ i „Beli bor“ i u Nacionalnoj kući „Javor“. U najelitnijem objektu, hotelu „Omorika“, još uvek ima mesta za doček i reprizu 1. januara, što ukuno iznosi 11.000 dinara, kao i u „Belom boru“ po ceni od 6.000 i „Javoru“, gde ove dve večeri koštaju 4.500 dinara. U najvećem i najpoznatijem hotelu na planini Tari, u „Omorici“, goste će za doček i prve večeri, zabavljati grupa „Divlji kesten“ i Igor Starović, a voditelj programa biće Luka Tešanović. Predviđena je i lutrija sa brojnim nagradama i poklonima. „Omorika“ izgrađena u mermeru i staklu, obložena drvetom i smeštena u gustoj borovoj šumi netaknute prirode, turistima nudi i besplatan poluolimpijski bazen i saunu, kao i teretanu, igraonicu za decu i brojne druge pogodnosti.

Tara Omorika_hol

U Nacionalnoj kući „Javor“, koja je udaljena pedesetak metara od „Omorike“, gosti će Novu 2016, dočekati sa „Raša bendom“, uz bogatu trpezu i specijalitete domaće kuhinje.

Na jednom od najlepših predela Tare je hotel „Beli bor“ gde će u najluđoj noći, kao i sledeće večeri, svirati „Alo bend“, a pevaće Pinkova zvezda, Božana Petrović.
Telefoni za rezervacije su 011 36 26 535 i 031 593 530, a novogodišnji aranžmani za decu do 12 godina su besplatni.

Tara hotel-omorika

Vojna ustanova „Tara“ svim gostima i turistima tokom cele godine omogućava odloženo plaćanje u ratama od tri do šest meseci. Trenutno i sve do početka novogodišnjih praznika, tačnije do 26. decembra, cene polupansiona su znatno niže, pa je tako u hotelima „Omorika“ i „Beli bor“ polupansion u dvokrevetnoj sobi 2 600, dok je u Javoru za istu uslugu potrebno izdvojiti 2 150 dinara. Za doručak koji je do 10 sati i večeru, koja počinje u 17 i 30 je švedski sto, izuzetno bogat i raznovrstan sa čorbom ili supom, tri vrste mesa, ribom, salatama, prilozima, kolačima, tortama, pitama i brojnim drugim specijalitetima.

Javor_na_Tari

Nacionalna kuća „Javor“ organizovaće proslavu za kraj poslovne godine 26. decembra od 20 časova. U prijatnom ambijentu uz specijalitete majstora kuhinje i muziku „Alo benda“ gosti mogu da se opredele za jedan od dva menija koji sadrže pršutu, sir, kajmak, proju, dimljenu vešalicu, pileće belo, prilog, mešanu salatu i čokoladnu tortu po ceni od 1 290 dinara ili meni broj dva – pohovan kačkavalj, tartar sos, karađorđevu šniclu, prilog, mešanu salatu i voćnu tortu po ceni od 1 200 dinara. Ponuđene menije moguće je korigovati, kao i poručiti posni meni. Svi gosti učestvuju u izvlačenju nagrada: vikend za dve osobe u Hotelu „Breza“ u Vrnjačkoj Banji, doček u Hotelu „Beli Bor“ za dve osobe, kao i više iznenađenja. Kontak telefoni za rezervacije i dogovore 064 82 57 120 i 064 82 57 163.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena