Stamatović: Referendum o ulasku u EU najkasnije na dan beogradskih izbora!

0 296

Juče su, u samo nekoliko sati, predsednik Republike, tzv. premijerka, potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović i šefica pregovaračkog tima Srbije za članstvo u EU Tanja Miščević, tvrdnjom da je “Srbija opredeljena za Evropsku uniju “, uzurpirali ovlašćenje koje, po Ustavu naše zemlje, kao ekskluzivno i suvereno imaju jedino i isključivo građani Srbije, sve to sramno i kapitulantski raportirajući Brajanu Hojtu Jiu, po nalogu Haradinaja i Tačija koji su tražili američko posredovanje u briselskim pregovorima, a okrećući leđa sopstvenom narodu i jedinom iskrenom prijatelju Rusiji – izjavio je Milan Stamatović, predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS), zahtevajući da se, najkasnije na dan održavanja beogradskih izbora i eventualnih vanrednih parlamentarnih izbora, održi referendum sa preciznim i nedvosmislenim pitanjem građanima: “Da li ste za to da Srbija postane član EU pod uslovom da ostane bez 17 odsto svoje teritorije i da uvede sankcije Rusiji?“.

Milan Stamatović Zdrava Srbija naslovna

– Čovek koji ima funkciju nekog zamenika jednog od nebrojenih pomoćnika američkog državnog sekretara, na proputovanju kroz Beograd, postrojavao je ne samo evrounijatski i natoljubni deo srpske opozicije, nego i pola Vlade Srbije, uključivši i tzv. premijerku i predsednika Republike lično?! A da apsurd bude još veći, ovaj kineski konvertit u američkoj uniformi delio je instrukcije i izdavao naređenja našim poslušnicima kako da se Srbija odrekne bratske Rusije i tako “ubrza svoj ulazak u EU“! Umesto da i mi zahtevamo, kao što to učiniše predsednik i premijer Kosova i uključiše svoje prijatelje Amerikance u pregovore, da se, po istom principu, na srpskoj strani, kao „arbitri“ u pregovorima, nađu Rusija i Kina, naš nenarodni režim se klanja i služi nižerazrednom predstavniku države sa drugog kontinenta koji se postavlja kao neko ko, u ime Brisela, odlučuje da li će i kada će neka zemlja postati član EU?! – rekao je Stamatović.

Pošto veleizdajnik Vučić ne želi da “ugrozi evrointegracije“ i jednom za svagda prizna sluđenom narodu da moramo da se opredelimo između Amerike (tj. EU) i Rusije, i time pokaže jasan stav po pitanju srpsko-ruskih odnosa, neka, makar, prizna da je Rusko-srpski humanitarni centar u Nišu, kome godinama unazad ne želi da uruči diplomatski status, deminirao i uništio na hiljade zaostalih eksplozivnih mina i municiju sa osiromašenim uranijumom koji su ostali nakon NATO agresije 1999. godine, pa neka časno kaže Rusiji zbog čega prihvata američka poniženja, trpi pritiske Prištine i dodvorava se EU – objasnio je predsednik ZS, upozoravajući Vučića da prestane da se igra „nesvrstanog Tita“ jer mu Brozova maršalska uniforma stoji kao kravi sedlo.

Drina Info

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena