Стаматовић: Референдум о уласку у ЕУ најкасније на дан београдских избора!

0 650

Јуче су, у само неколико сати, председник Републике, тзв. премијерка, потпредседница Владе Зорана Михајловић и шефица преговарачког тима Србије за чланство у ЕУ Тања Мишчевић, тврдњом да је “Србија опредељена за Европску унију “, узурпирали овлашћење које, по Уставу наше земље, као ексклузивно и суверено имају једино и искључиво грађани Србије, све то срамно и капитулантски рапортирајући Брајану Хојту Јиу, по налогу Харадинаја и Тачија који су тражили америчко посредовање у бриселским преговорима, а окрећући леђа сопственом народу и једином искреном пријатељу Русији – изјавио је Милан Стаматовић, председник Иницијативног одбора Здраве Србије (ЗС), захтевајући да се, најкасније на дан одржавања београдских избора и евентуалних ванредних парламентарних избора, одржи референдум са прецизним и недвосмисленим питањем грађанима: “Да ли сте за то да Србија постане члан ЕУ под условом да остане без 17 одсто своје територије и да уведе санкције Русији?“.

Милан Стаматовић Здрава Србија насловна

– Човек који има функцију неког заменика једног од небројених помоћника америчког државног секретара, на пропутовању кроз Београд, постројавао је не само евроунијатски и натољубни део српске опозиције, него и пола Владе Србије, укључивши и тзв. премијерку и председника Републике лично?! А да апсурд буде још већи, овај кинески конвертит у америчкој униформи делио је инструкције и издавао наређења нашим послушницима како да се Србија одрекне братске Русије и тако “убрза свој улазак у ЕУ“! Уместо да и ми захтевамо, као што то учинише председник и премијер Косова и укључише своје пријатеље Американце у преговоре, да се, по истом принципу, на српској страни, као „арбитри“ у преговорима, нађу Русија и Кина, наш ненародни режим се клања и служи нижеразредном представнику државе са другог континента који се поставља као неко ко, у име Брисела, одлучује да ли ће и када ће нека земља постати члан ЕУ?! – рекао је Стаматовић.

Пошто велеиздајник Вучић не жели да “угрози евроинтеграције“ и једном за свагда призна слуђеном народу да морамо да се определимо између Америке (тј. ЕУ) и Русије, и тиме покаже јасан став по питању српско-руских односа, нека, макар, призна да је Руско-српски хуманитарни центар у Нишу, коме годинама уназад не жели да уручи дипломатски статус, деминирао и уништио на хиљаде заосталих експлозивних мина и муницију са осиромашеним уранијумом који су остали након НАТО агресије 1999. године, па нека часно каже Русији због чега прихвата америчка понижења, трпи притиске Приштине и додворава се ЕУ – објаснио је председник ЗС, упозоравајући Вучића да престане да се игра „несврстаног Тита“ јер му Брозова маршалска униформа стоји као крави седло.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена