КАРАТЕ: Успешан викенд „Омладинца“

0 1.314

У суботу 11. марта, у Чачку, одржано је Првенство уже Србије за сениоре. Карате клуб „Омладинац“ учествовао је на овом такмичењу са три такмичара.

Дајана Мочевић освојила је златну медаљу у тепкој категорији, Јелена Богдановић је освојила сребро у истој категорији док је Јован Његић освојио бронзу у средњој категорији. Сва три такмичара квалификовали су се на првенство Србије које се одржава половином априла.

– Изузетно сам задовољан постигнутим резултатима и начином на који су такмичари радили борбе, посебно ако имамо у виду чињеницу да су Дајана Мочевић и Јован Његић по први пут радили у сениорској конкуренцији и то против такмичара који су много старији.   – каже за наш портал Миленко Ордагић, тренер КК „Омладинац“.

Омладинац

У исто време, у Чачку је одржан и Куп младости за полетарце, пионире и наде, на коме је учествовало 8 такмичара из Омладинца. Постигнути су следећи резултати:

Ивановић Анђела – 2 златне медаље у катама, бронза у борбама

Ковачевић Марија – злато у борбама, бронза у катама

Вилотијевић Јулијана – злато у борбама, сребро у катама

Петровић Александра – злато у катама

Петровић Герман – сребро у борбама

Вујић Милош – бронза у борбама

Танасијевић Марина – бронза у катама

Каратисти „Омладинца“ били су успешни и у екипној конкуренцији.

Женска екипа нада (Ивановић Анђела, Ковачевић Марија, Вилотијевић Јулијана, Петровић Александра) у борбама  освојила је сребро, док је мушка екипа нада (Вујић Милош, Огњен Печеница, Петровић Герман) такође у борбама освојила бронзу.

Каратисти „Омладинца“ у млађим категоријама наредног викенда наступаће на Првенству централне Србије.

Дрина Инфо портал

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена