Златибор осваја Немачку, велико интересовање на сајму туризма у Штутгарту

0 767

Туристичка организација Златибор започела је Нову годину на најбољи могући начин, низом успешних промоција и представљања на сајмовима широм Европе. Након запажене презентације одржане у Прагу, којој је присуствовао велики број чешких медија, познатих личности, представника српске амбасаде и туристичке привреде Чешке, промоција планине која својом лепотом привлачи велики број гостију са свих меридијана наставља се и даље. Туристичка организација Златибор, заједно са представницима „Голд Гондоле“, највећим златиборским пројектом, наступа на једном од најпосећенијих европских сајмова туризма, CMT у Штутгарту. Овај сајам у немачком граду подно Шварцвалда сваке године, окупи преко 2.000 излагача за време девет сајамских дана.

Фото: ТО Златибор
Фото: ТО Златибор

Међу немачким туристима већ дуги низ година влада велико интересовање за туристичку понуду Златибора, скијање и активан одмор, за који према речима гостију из овог дела Европе, „златна планина“ има изузетне услове. Поред презентације туристичких потенцијала Златибора, велику пажњу привукла је и презентација златиборског кампа, који је једно од омиљених дестинација за боравак немачких туриста у Србији. Представници Туристичке организације Златибор успоставили су контакте са великим бројем кампинг клубова и удружења из читаве Европе одакле се очекује велики број кампера у предстојећој летњој сезони. На сајму турзма у Штутгарту успостављена је и сарадња са специјализованим часописом из Италије и Немачке у циљу даље промоције Кампа Златибор, али и целокупне туристичке понуде планине.

Фото: ТО Златибор
Фото: ТО Златибор

Туристичка организација Златибор наступа на сајму туризма CMT у Штутгарту у оквиру штанда Туристичке организације Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена