DRINA INFO: Godinu dana najčitanijeg medija u Bajinoj Bašti

0 78

Tačno na Božić 2015. godine počeo je sa radom Drina Info, portal koji danas nema premca po broju čitanja na teritoriji Bajine Bašte. U početku zamišljen kao projekat grupe entuzijasta sa namerom da se na jednom mestu plasiraju osnovne informacije o Bajinoj Bašti, koje se nisu mogle nigde naći, vremenom je izrastao u portal koji svakodnevno ima hiljade čitanja, a čije tekstove redovno preuzimaju brojni regionalni ali i nacionalni mediji.

Hvala na ukazanom poverenju

Drina Info se odlično uklopio u opštu tendenciju da savremeni čovek do informacija najviše dolazi na internetu, a čitaoci su prepoznali našu želju da objektivno prenesemo vesti značajne za Bajinu Baštu, region Podrinja i Zlatiborski okrug. Za godinu dana smo, po preciznoj statistici sajta, imali preko 180 000 čitanja, preko 100 000 poseta, nebrojen broj deljenja naših tekstova na društvenim mrežama, stotine preuzimanja tekstova od strane drugih medija, više od 700 autorskih tekstova… Želimo da naglasimo da nismo imali nikakvu finansijsku pomoć od javnog sektora i da se zahvalimo nekolicini privatnih preduzeća koja su prepoznala vrednost reklamiranja na našem portalu i društvenim mrežama. Želimo da izrazimo veliku zahvalnost svim našim saradnicima koji su nam dostavljali tekstove, fotografije i druge informacije. Najviše se zahvaljujemo našim vernim čitaocima i obećavamo dosta novina u ovoj godini, kao i brojne lepe tekstove, značajne informacije i zanimljive priloge.

Redakcija Drina Info portala Vam želi srećan Božić uz tradicionalan pozdrav „Mir Božiji, Hristos se rodi“. Želimo vam da novu 2016. godinu provedete u miru, sreći i blagostanju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa E-pošte neće biti objavljena