БАЈИНА БАШТА: Саша Матић на 23. Дринској регати

0 566

Један од најпопуларнијих  певача народне музике, Саша Матић, имаће велики концерт на овогодишњој 23. Дринској регати у Бајиној Башти. Како је најављено на званичној страници певача концерт ће се одржати у четвртак, 21. јула.  Од организатора 23. Дринске регате сазнајемо да ће концерт бити у Спортско-рекреативном центру „Браћа Милутиновић“.

Саша Матић

Саша Матић је један од омиљених певача српске естраде  са статусом регионалне звезде у народној музици. Објавио је осам албума са великим бројем хитова од којих су најпознатији Кад љубав закасни, Рузмарин, Маскара, Само ову ноћ, Нађи нову љубав…

Дринска регата ове године траје од 20. до 24. јула а организатори су већ најавили да ће на Мост Фесту у оквиру ове манифестацији наступати Жељко Јоксимовић, Бајага и Инструктори, С.А.Р.С. и Марчело. Велики спуст Дрином одржава се у суботу, 23. јула а у све дане манифестације предвиђени су бројни занимљиви садржаји од скокова са моста у Дрину, преко такмичења у припремању рибље чорбе, сајма сувенира и домаће радиности до такмичења трубачких оркестара.

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена