ТРОПИКО БЕНД: Увек се радо враћамо у Бајину Башту

0 875

Популарни Тропико Бенд отвара 24. Дринску регату великим концертом у среду, 19. јула, у Спортском центру у Бајиној Башти. Тим поводом редакција Дрина Инфо портала разговарала је са члановима овог бенда.

Извор: www.fb.com/DrinaRegatta/   Аутор: Није наведено у извору
Извор: www.fb.com/DrinaRegatta Аутор: Није наведено у извору

Дрина Инфо: Каква су Ваша очекивања од овог концерта? Да ли сте раније наступали у Бајиној Башти и шта би поручили публици на Дринској регати?

Тропико Бенд: Бајина Башта је град коме се увек радо враћамо. Енергија коју носи публика је невероватна, а када на све то додате да ћемо бити део најбоље манифестације Србије, мислим да вам је јасно колико ћемо се добро забавити! Наша публика зна шта од нас може да очекује, али оставите мало простора и за изненађења јер овакав догађај их и те како заслужује.

Дрина Инфо: Централни део Дринске регате је велики спуст Дрином на коме учествује од 15 до 20 хиљада људи на самој води и још толико посматрача на обали. То је највећа манифестација на води у овом делу Европе. Да ли сте некад сами узели учешће на овако неком дешавању и да ли сте размишљали да oве године  учествујете на Дринској регати и осетите адреналин  српског „карневала у Рију“?

Тропико Бенд: Нисмо имали прилику до сада да учествујемо у нечему сличном, али смо увек расположени да пробамо нове ствари, нарочито овог типа с обзиром да имамо енергије и више него што нам треба. Ето, дали сте нам супер идеју где да усмеримо тај вишак енергије чему се бескрајно радујемо!

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена