Стаматовић упозорава: Уместо малина и туриста, на Поникве ће слетати и одавде узлетати НАТО бомбардери?

0 1.086

Чајетина, 6.7.2017 – Показало се да је Здрава Србија (ЗС) погодила у мету када је упозоравала да тајна визита оног америчког заменика помоћника државног секретара и антируска тирада америчког амбасадора усред Ниша може да крије нешто много опасније: издајнички план Александра Вучића да, на мала врата, уведе НАТО у Србију. Епилог гледамо ових дана: не само да нема ништа од дипломатског имунитета припадницима Српско-руског хуманитарног центра који су Дачић и остали Вучићеви лажови и полтрони обећавали до пре неки дан, него нам прети опасност да ускоро, уместо да одавде лете наше малине за извоз и слећу руски и други страни туристи, са аеродрома и на аеродром Поникве, наводно са хуманитарним циљем, можда баш као „Милосрдни анђео“ 1999. године, узлећу и слећу НАТО бомбардери – изјавио је председник Иницијативног одбора Здраве Србије Милан Стаматовић, уочи, за сутра најављених, протеста малинара, и најаве формирања „хуманитарног центра“ САД и ЕУ на Пониквама.

Aerodrom-Ponikve-zgrada-2

– Сви наши предлози, па чак и исказана спремност локалних самоуправа Западне Србије да саме плате привођење аеродрома Поникве комерцијалној намени, разбијали су се о непробојни зид на чијим су НАТО кулама стражарама стајали министарка Зорана Михајхловић и самозванац Вучић, а сад видимо и зашто. Исто тако, нико неће да озбиљно саслуша наш захтев да је једини спас за малинаре Западне Србије, али и других делова земље, проглашење малине за стратешки пољопривредни производ и заштити њено географско порекло, што подразумева да држава гарантује откупну цену, тржиште, а тиме и опстанак становништва у овим, углавном, неразвијеним, брдским пределима, а не да нам та села и даље одумиру – подсетио је Стаматовић.

Председник ЗС пита зашто у вези с овим ћути руководство града Ужица које формално газдује аеродромом и зашто ћуте самопроглашени тзв. „руски министри“ у антируској Влади Србије,  и да ли су, само да би сачували своје фотеље, ти вербални русофили, отћутали и претњу Александра Вучића, изречену кроз уста Ане Брнабић, да ће Србија увести и санкције Русији само да би се додворила Бриселу, Вашингтону и НАТО окупаторима Косова и Метохије?!

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена