Туристичка организација регије Западна Србија у сарадњи са Туристичким организацијама: Бајине Баште, Златибора, Ужица,  Златара, Пријепоља, Сјенице, Ивањице, Ариља, Пожеге и Косјерића покренула је промотивну кампању на друштвеним мрежама под називом “Моја Западна Србија”, а учеснике очекују вредне награде!

Кампања ће мотивисати кориснике да на Инстаграму и Фејсбуку шерују фотографије и видео материјале са хаштагом #МојаЗападнаСрбија (#MojaZapadnaSrbija)  у којима се приказују, искључиво из првог лица, доживљаји туриста у Западној Србији.

Суштина кампање јесте креирање дигиталног визуелног садржаја који ће креирати сами туристи искључиво из првог лица, јер је то перспектива која ће најбоље приказати потенцијалним туристима шта они могу доживети у Западној Србији и како ће ти доживљаји конкретно изгледати.

Један од основних предуслова да туриста изабере место за одмор је да он замисли себе у тој дестинацији. Садржај из првог лица који ће бити креиран овом кампањом пружиће потенцијалним туристима управо то – бољу могућност да замисле себе у туристичкој регији Западна Србија, да замисле своју интеракцију са атракцијама, гастрономијом, традицијом, људима…

Тим поводом Туристичка организација регије Западна Србија позива све туристе али и локално становништво да се прикључе кампањи и тако допринесу промоцији Регије и прикажу најлепше доживљаје из Западне Србије.

Фото: Дрина Инфо

Фото: Дрина Инфо

Да бисте учествовали у кампањи је потребно је да начините само 3 корака:

1. Посетите било који део Западне Србије – Тару, Дрину, Бајину Башту, Златибор, Златар, Увац, Голију, Ивањицу, Ужице, Мокру Гору, Сјеничко – Пештерску висораван, Пријепоље, Пожегу, Ариље, Косјерић, … ви бирате!

2. Направите фотографију или видео из првог лица који приказују неки од доживљаја из Западне Србије;

3. Поделите на Инстаграму или Фејсбуку са хаштагом #МојаЗападнаСрбија ( #MojaZapadnaSrbija) .

Туристи ће на овај начин креирати фотографије из првог лица на којима ће се видети како су загризли комплет лепињу, како додирују сталактит у пећини, веслају језером, пију руком воду са чистог планинског извора, спуштају се низ стену, уживају са породицом, забављају са друштвом, возе бицикл, јашу коња и уживају у многим другим врхунским доживљајима у Западној Србији.

Сваке недеље ће се бирати најлепше фотографије и видео снимци који ће ауторима донети бесплатни боравак у Западној Србији. Осим недељних, обезбеђене су и месечне награде и то у престижним хотелима у Западној Србији, и тако у наредних 6 месеци, када ће се на крају кампање изабрати најлепше фотографије које ће се наћи и у промотивном материјалу Туристичких организација.

Ето идеалне прилике да баш ваша фотографија обиђе свет али и да освојите бесплатан боравак у некој од дестинација прелепе Западне Србије!

Више информација можете пронаћи на званичној страници кампање mojazapadnasrbija.rs

Дрина Инфо

Ова вест је прочитана 3504 пута.