Одбојкашки клуб Тара у недељу 4. јуна организује ПЕТИ фестивал одбојке на улицама Бајине Баште „STREET VOLLEYBOLL 2017“. На овом спортском догађају  учествоваће преко 200 девојчица и дечака из свих места општине Бајина  Башта, Скелана из суседне Републике Српске и  гости из ОК Тамнава из Коцељеве, а  преко 60 малишана из предшколске установе Невен и одељење ученика са посебним потребама из основне школе Свети Сава такмичиће се у забавној атлетици.

street volleyball plakat

„Пре пет година само су Суботица и Нови Сад имали овакве турнире и ми смо  били уз њих,а  ове године  то је постала, баш масовна манифестација у целој Србији. Сваки учесник ће на поклон добити  мајицу, као награду.

Посено бих се захвалио компанијама Микротри и Панапак из Београда, Унипромет из Чачка, Биљић компани из Б.Баште, граћевинској радњи Бобан и Младен  који су имали  величину  и доброту да  помогну да овој  деци купимо мајице. Постоји  још фирми и радњи које су помогле и ми ћемо их представљати  у  наредном периоду. Турнир отварамо у недељу у 10 сати и играмо цео дан одбојку  у главној улици у нашем граду. Ово је дефинитивно највећа спортска манифестација у нашој општини и јако смо поносни на њу“-изјавио је председник ОК Таре Михаило Јевтић.

Дрина инфо портал

Ова вест је прочитана 672 пута.