Rabrenovic-ask rid sport

Владица Рабреновић је још одавно доказао да је прави љубитељ аутоспорта и да несебично помаже рели код нас, како организаторе тако и такмичаре. Задњи његов гест само још више говори томе у прилог. Наиме, пре два дана је Александру Димитирјевићу Лауди из Бајине Баште био рођендан и овом приликом је Владица покренуо једну веома занимљиву акцију, да Лауда замени свој Југо гр. А са конкурентнијим аутомобилом. Сваки Лаудин пријатељ, навијач, да помогне колико може да пружи подршку и помоћ или већ заслужи име на његовом аутомобилу. Ацо је прошле сезоне достигао, можемо слободно рећи,  највиши ниво у досадашњој каријери победом на релију у Тешњу и наступом на макадамском релију у Италији, Prealpi Master Show. О ком аутомобилу је реч можете погледати овде!
Овом приликом се огласио и председник клуба АСК Рид Спорт и главни задужен за припрему такмичарских аутомобила у радионици РИД Спорта:

“Другари моји, фанови клуба, фанови релија, фанови Лауде. Поздрављам иницијативу Владице Рабреновић о сакупљању средства за куповину клупског аута веће класе, који ће возити Аца Лауда. Овом приликом у своје име и у име клуба се захваљујем на искреној помоћи и подршци! С’ поштовањем Преседник Аск РидСпорт-а, Милорад Петрићевић“

 rid sport team

Редакција Дрина Инфо портала медијски ће подржати ову акцију, како би се што пре скупила неопходна средства за куповину новог аутомобила.

Дрина Инфо Портал

RallyMagazinTeam

Ова вест је прочитана 1525 пута.