БАЈИНА БАШТА: Два кандидата за председника

0 1.051

Вечерас од 18 часова одржава се Скупштина Спортског савеза општине Бајина Башта на којој се бира нови председник савеза. Избори се организује након изненадне оставке досадашњег председника Александра Бјеличића који је због приватних разлога напустио функцију.

спорт

Како Дрина Инфо сазнаје двојица кандидата су успела да прикупе неопходну писмену подршку клубова за кандидатуру за председника савеза. Реч је о дугогодишњем председнику Спортског савеза Мићи Стаменићу који је и био претходник Бјеличићу на функцији председника. Како се могло чути на претходној седници савеза Стаменић се помињао као фаворит једног дела општинског руководства. Нешто касније у трку за председника се укључио и доктор спорта и физичког васпитања Горан Вучковић који као предавач ради на Полицијској академији у Београду.

Очекује се да кандидати вечерас изложе своје планове и програме за рад Спортског савеза у наредном периоду па да се приступи гласању. Како сада ствари стоје трака за председника је веома неизвесна и одређен део клубова још није заузео став ког кандидата ће подржати.

Дрина Инфо портал

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена