За време Божићних празника Омладинско удружење „Виогор“ обрадовало је 55 малишана и тинејџера са територије Општине Чајетина. Чланови удружења су на Бадње вече по најлепшој српској традицији Божић Бате обишли децу и уручили им пригодне пакетиће са слаткишима и средствима за личну хигијену.

fotkaa

Поред малишана који су са одушевљењем отворили пакетиће, ова посета из Удружења је и осталим члановима ових породица донела велику радост и унела дух празника и у њихове домове. Део пакетића чланови Удружења су поделили и уочи Православне Нове године, како ни тај празник не би остао заборављен. Одабир деце којима је неопходнa помоћ је извршен у сарадњи са Црвеним Крстом, док су средства за ову намену обезбеђена по конкурсу Општине Чајетина за финансирање пројеката удружења грађана и невладиних организација из буџета Општине Чајетине.

Из Удружења „Виогор“ најављују да ће наставити своје активности пре свега на развоју туризма и укупне туристичке понуде Златибора, наточито у пружању квалитетне и савремене туристичке услуге, на развоју спорта, али и на помоћи најрањивијим категоријама становништва у Општини Чајетина.

Ова вест је прочитана 953 пута.