Одбојкашки клуб Тара после одличне сарадње са прваком државе Визуром у току прошле такмичарске сезоне упутио је своје талентоване играчице на усавршавање у њихов тренинг камп у Београду.
На десетодневне припреме отишле су Јована Јевремовић техничар и примачи Теодора Милошевић и Анђела Јовановић. Дочекао их је први тренер Жељко Тансковић и пожелео да што више науче на припремама и стекну нова пријатељства.
Играчица сениорске екипе Визуре Ана Јековић која је прошлу сезону била на позајмици и играла за Тару у Другој лиги срдачно је дочекала наше одбојкашице у тренинг центру државног Шампиона показујући колико је остала везана за Бајину Башту.

Željko Tanasković prvi trene r,Zoran Radojičić predsednik Vizure

„Лепо је данас било бити члан делегације Таре у просторијама најуспешнијег одбојкашког клуба у Србији. Дочекани смо са великим поштовањем од стране свих у Визури. Разговори које смо водили о даљој сарадњи два клуба су завршени успешно и у наредном периоду очекујемо посету председника Визуре Зорана Радојичића нашем клубу и граду. Ова сарадња неће бити само за следећу сезону, већ за дужи временски пеиод. Од сарадње са прваком државе имаће и велике економске користи наша општина, односно предузећа која се баве угоститељством и туризмом. Детаље ове сарадње детаљније ћемо презентовати у наредном периоду на званичној конференцији за штампу.“-изјавио је председник Таре Михаило Јевтић.

Ова вест је прочитана 1132 пута.