Гостовање Слоге у Мионици било је неуспешно. У њеним редовима нико није очекивао да ће доћи први пролећни пораз у игри са претпоследњом екипом зоне Дрина. Сусрет је одлучен у последњих десет минута када је Рибница повела са 2:0. Подрињци су стигли да ублаже пораз у 90. минуту голом Максимовића. У дербију кола ФАП и Златибор су играли 2:2, тај резултат одговара Слоги. У вођству је ФАП са 35 бодова, други је Здругар са 33, Слога је трећа са 31 бодом, четврти је Златибор са 30 бодова. Бајинобаштани су и даље у доброј прилици да освоје прво место с обзиром да имају утакмицу мање од лидера. У наредном колу Слоги долази у госте Рађевац.

-Били смо на дохват бода, делило нас је од њега непуних десет минута. Низом околности поражени смо у незгодно време. Морамо преостале утакмице одиграти много боље ако желимо да будемо кандидат за трон. Верујем да имамо снаге за то, ово је био само један наш лош дан – каже стрелац гола у Мионици Иван Максимовић.

Milun Bozic i Dusan Jankovic igraci Sloge

Фудбалери Слоге Милун Божић и Душан Јанковић

У Златиборној окружној лиги Вишесава је на гостовању у Ужицу код Првог Партизана освојила бод (0:0). И Перућац је гостовао у Ужицу где је доживео висок пораз (1:5) против ГП Златибора.

Кошаркаши Студента нису одиграли последњу првенствену утакмицу у Првој регионалној лиги Србије. Делегат сусрета Есад Меховић, поступајући по првилима, није дозволио наступ Новог Пазара у градској хали у Бајиној Башти јер његови играчи нису имали уписан лекарски преглед у спортске легитимације па ће сусрет бити регистрован службеним резултатом 20:0 за Студент. Овим бодовима Студент је сигурно обезбедио опстанак.

У организацији ОК Тара одржан је турнир предпионирских и пионирских екипа Осечине, Србијанке из Ваљева и домаћина. У обе конкуренције прво место припало је младим одбојкашицама Таре које је предводио тренер Зоран Јекић.

В.М.

Ова вест је прочитана 1198 пута.