Инструкције за уплату донација у борби против COVID-19

Министарство финансија Владе Републике Србије издало је Инструкције за уплату донација као помоћ у борби против епидемије болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2.

 Ванредно стање насловна

Инструкција за уплату донација као помоћ у борби против епидемије болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2:

  • Уплата донација у девизама од међународних организација на девизни рачун број: 840-1630-88- Извршење буџета Републике Србије–девизни рачун, по инструкцији из Прилога;
  • Уплате донација у динарима могу се вршити на уплaтне рачуне:

 

840 732161843 59 Текуће донације од међународних oрганизација у корист Републичког фонда за здравствено осигурање
840 732351843 31 Текуће помоћи ЕУ у корист Републичког фонда за здравствено осигурање
840 744161843 57 Текући добровољни трансфери од физичких и правних лица у корист Републичког фонда за здравствено осигурање

 

Приликом уплате на горенаведене уплатне рачуне, у поље позив на број одобрења унети: 97 41601, са шифром плаћања 153- за готовинске уплате, односно 253- за безготовинско плаћање.

Влада Републике Србије је, имајући у виду велики број позива и предлога за достављање хуманитарне помоћи и за упућивање различитих донација за борбу против COVID-19,  отворила и посебан мејл и телефоне намењене за сва питања и предлоге о донацијама.

Сви који желе да упуте хуманитарну помоћ или имају питања у вези са потребама за упућивање помоћи, могу се обратити на имејл ironfriendship@gov.rs и

телефоне +381 64 8350 478 и +381 11 292 7499

На ове контакт телефоне и мејл могу се обратити сви појединци, институције, привредници, организације и сви заинтересовани из наше земље и света.

Ова вест је прочитана 106 пута.

Related Posts

Slajder

Писмо подршке министра културе поводом „Ћириличне баштине“

Slajder

Пером на пергаменту ћирилици у част

Slajder

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА НАБАВКУ МАШИНА И ОПРЕМЕ: Подношење захтева од 1. до 15. јуна

Slajder

Гимназија „Јосиф Панчић“ – прави избор!

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:
Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, псовке, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.
Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Коментари објављени на овом сајту представљају приватно мишљење њихових аутора а не званичан став редакције Дрина Инфо Портала.
Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу redakcija@drina.info

Без коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>