ТО „Тара-Дрина“ на 52. Сајму туризма у Новом Саду

0 905

У Новом Саду је од 03. до 05. октобра одржан, 52. по реду, Међународни сајам туризма. Земља партнер овогодишњег сајма била је Мађарска. Поред Сајма туризма, у оквиру ЛОРИСТ-а одржани су и сајмови лова и риболова, екологије и спорта.

У хали „Мастер“ Новосадског сајма, туристичку понуду нашег краја представила је ТО „Тара-Дрина“. Поред штампаних материјала у којима су посетиоцима сајма представљање најатрактивније туристичке локације, на бајинобаштанском штанду су се нашли и конкретни програми и понуде за предстојећу зимску сезону. Велико интересовање је,  поред зимских садржаја на нашој планинској лепотици, владало и за Дринску регату и пловидбу кањоном реке Дрине до Вишеграда. Активно учешће у оквиру наступа Бајине Баште у Новом Саду и презентацију своје понуде имали су и ВУ „Тара“ и ТА „Таратурс“.

На слици: Детаљ са сајма, Фото: Дрина инфо
На слици: Детаљ са сајма, Фото: Дрина инфо

 Успешном наступу допринео је и свеукупан изглед штанда ТО регије западна Србија, у оквиру кога је и ТО „Тара-Дрина“ презентовала своју понуду.

Овај садржај је суфинансиран из буџета општине Бајина Башта кроз пројекат производње медијских садржаја из области јавног информисања на територији општине Бајина Башта у 2019. години. 

Дрина инфо портал

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена