Туристички инфо центар Бајина Башта добитник сертификата за одличан квалитет

0 1.366

Туристички информативни центар Бајина Башта проглашен је ове године за добитника Трипадвајзер Сертификата за одличан квалитет (Certificate of Excellence) што значи да се бајинобаштански инфо центар налази међу 10% најбоље оцењених туристичких објеката у целом свету. Већ девет година ова награда одаје признање туристичким и угоститељским објектима који су добијали сјајне коментаре на сајту Трипадвајзер (www.tripadvisor.com) током претходне године. Добитници Сертификата за одличан квалитет обухватају смештајне објекте, ресторане и атракције из целог света који константно пружају сјајан квалитет услуге својим клијентима.

Excel-Escape-Room-Singapore

Трипадвајзер је највећи сајт за путовања на свету који омогућава путницима да испланирају и резервишу савршено путовање. Сајт нуди савете и коментаре милиона путника и пружа велики избор дестинација за путовања.  Према ставовима стручне јавности, Трипадвајзер је најутицајнији сајт где се могу наћи објективни ставови гостију о квалитету ресторана, хотела и осталим туристичким услугама и производима.

Сертификат за одличан квалитет узима у обзир квалитет, количину и актуелност коментара које су послали путници у периоду од 12 месеци. Да би испунио услове за улазак у конкуренцију, објекат константно мора да има укупну оцену најмање четири од могућих пет, мора да има  одређен број коментара, као и да има профил на Трипадвајзеру најмање дванаест месеци. Трипадвајзер користи алгоритам који првенствено узима у обзир квалитет, број и актуелност коментара корисника, присуство објекта на сајту али и бројне друге параметре на основу који се одређују објекти који заслужују ово престижно признање.

TIC Bajina Basta TripAdvisor

– Туристички инфо центар Бајина Башта је већ пар година присутан на Трипадвајзеру пре свега како би омогућили свим нашим посетиоцима да оцене наш рад али и да нам шаљу коментаре и сугестије. Драго нам је да смо заслужили Сертификат за одличан квалитет јер то говори да се уложени труд и рад исплати. Веома смо задовољни што туристи који посете ТИЦ Бајина Башта одлазе са лепим утиском и задовољни информацијама које добију и услугом која им је пружена. – истиче Синиша Спасојевић из Туристичке организације „Тара-Дрина“.

Можете и сами видети да је највећи број оцена и коментара који су остављени на сајту од стране туриста из иностранства јер они знатно више користе Трипадвајзер приликом планирања путовања и коментари претходних посетилаца за њих су важна смерница. Оцене на Трипадвајзеру за наш инфо центар су одличне и циљ нам је да оправдамо поверење посетилаца и да тако буде и у наредном периоду. Сертификат за одличан квалитет ћемо искористити да привучемо још већу пажњу путника и да што више њих наведемо да нас посете. Он одражава поверење које су нам туристи пружили и разлог је више да ТИЦ Бајина Башта са правом можемо сматрати једним од најбољих српских туристичких инфо центара. – наглашава Спасојевић.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена