Песма „Догодине у Призрену“ коју изводи група Београдски синдикат и етно група Траг, прети да буде уклоњена са Јутјуб канала, иако је за само један дан приказивања имала преко 150 хиљада прегледа, написао на свом Фејсбук профилу Феђа Димовић, члан глупе БС.

Песма је посвећена свим невиним жртвама на Косову и Метохији са поруком да их никада не заборавимо и не осрамотимо у нади да ће Бог дати да нам се оне не понове. У споту су приказани документарни снимци о страдању нашег народа и светиња на Косову и Метохији.

Управо смо добили поруку од Јутјуба да је спот за песму „Догодине у Призрену“ узнемирујућег садржаја, због чега Јутјуб разматра да га уклони. Као последица тога моментално смо уклоњени са трендинга, где смо од синоћ били на позицији #1.“, написао је Димовић и додао:

„Свака част на процени! Може туча у ријалитију, а не може страдање српског народа. Може голотоња и простаклук, а не може спаљена Црква! Ово је доказ да смо песмом узбуркали многе духове. Настављамо да се боримо! Нема повлачења, нема предаје! ДОГОДИНЕ У ПРИЗРЕНУ!“.

Песма је о страдању нашег народа на Космету, а у споту су приказане сцене бомбардовања 1999. године, као и сцене рушења цркви од стране Албанаца.

Све ово говори да истина боли, очигледно западној машинерији која гута све пред собом не одговара да се чињенице сагледају, јер све то може да угрози постојање лажне државе Косово.

 

Ова вест је прочитана 747 пута.