Општински одбор СНС Бајина Башта у  саопштењу достављеном медијима кажe да у потпуности подржава политику коју води председник Александар Вучић.

SNS

У саопштењу се наводи:

“Александар Вучић је генератор развоја Србије, од банкрота и меке корупције направљена је монетарно стабилна економија, пожељна за инвеститоре, отварају се радна места, постигнут је привредни раст, створени су услови да се повећају плате и пензије и постигнут је напредак у свим друштвеним областима, од науке до спорта.

Лажним патриотима, који би да опљачкају државну касу и за време чије владавине је неповратно нарушен интегритет Србије, је сада криво што се први пут после много година проблем Косова решава системски и целовито у интересу Срба на Косову. Пошто немају никакво решење по било којем питању позивају на мржњу, насиље и неред. Тим поводом најоштрије осуђујемо дрско и безочно иступање Бошка Обрадовића који позива на држави удар и његову дружину из лоповско тајкунске коалиције и захтевамо од надлежног тужилаштва да што хитрије реагује како би се заштитио уставни поредак Републике Србије”, наводи се у саопштењу.

ОО СНС Бајина Башта

Ова вест је прочитана 1288 пута.