Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање обавештава пензионере из града Ужица, као и пензионере из Ариља, Пожеге, Косјерића, Бајине Баште, Чајетине, Нове Вароши, Прибоја и Пријепоља да ће од 13. августа моћи да преузимају своје пензионерске картице, сваког радног дана од 8 до 15 часова.

ПИО Фонд насловна

Пензионери са пребивалиштем у Ужицу, преузимаће своје пензионерске картице у Филијали РФ ПИО Ужице, Омладинска 22.

Пензионери са пребивалиштем у Пожеги преузимаће своје пензионерске картице у Испостави Филијале Ужице у Пожеги, Војводе Мишића 12, док ће пензионери из Ариља своје пензионерске картице преузимати у Испостави Филијале Ужице у Ариљу, Војводе Степе 4.

Пензионери Косјерића преузимаће пензионерске картице у Испостави Филијале Ужице у Косјерићу, Олге Грбић 5, док ће пензионери са пребивалиштем у Бајиној Башти своје пензионерске картице преузимати у Испостави Филијале Ужице у Бајиној Башти, Рајка Тадића 20.

Пензионери са пребивалиштем у Чајетини преузимаће своје пензионерске картице у Испостави Филијале Ужице у Чајетини, Омладинска б.б., док ће пензионери из Нове Вароши своје пензионерске картице преузимати у Испостави Филијале Ужице у Новој Вароши, Карађорђева 32.

Пензионери Прибоја преузимаће своје пензионерске картице у Испостави Филијале Ужице у Прибоју, Драгољуба Савића 39, док ће пензионери са пребивалиштем у Пријепољу своје пензионерске картице преузимати у Испостави Филијале Ужице у Пријепољу, Валтерова 44.

Свим корисницима неопходан је идентификациони документ /лична карта или пасош/ да би преузели картицу. Након израде и расподеле пензионерских картица затеченим корисницима пензија, приступиће се изради пензионерских картица за нове кориснике, који су укључени у исплату после 26. фебруара 2018. године. Породични пензионери, родитељи, старатељи и хранитељи приликом доласка по пензионерску картицу требало би да понесу последњи чек од пензије, односно извештај корисника из банке.

Ова вест је прочитана 389 пута.