На ушћу речице Раче у Дрину традиционално се одржава крајем јула одбојкашки турнир у одбојци на песку. Организатор турнира Одбојкашки клуб „Дрина“ и ове године положио је испит кад је у питању организација ове манифестације у кој је учешће узело 146 одбојкашица и одбојкаша сврстаних у 46 екипа. Председник клуба Звездан Баштовановић истиче да су им много помогли Спортски савез општине Бајина Башта, локална самоуправа и спонзори.

Представници организатора: Баштовановић, Савељић и Јекић

Представници организатора: Баштовановић, Савељић и Јекић Фото: Дрина Инфо

У игри два на два у женској конкуренцији победила ј екипа Пужић, други је ТИМ, трећи Вентилатори. У мушкој конкуренцији прва је екипа Лома, следе Уматичени и Маторци. У игри три на три код старијих пионирки победила је екипа Џеј, Џеј, следе Кен и Балтазар. Код млађих пионирки најбоља је била екипа Пилица, друга је Три М, трећа Бајина Башта. У надметању три на три мешовитих екипа првопласирана је Сунцокрет, друго место припало је Рачи, треће Ломини.

Фото: Дрина Инфо

Фото: Дрина Инфо

- Три дана трајао је турнир Опен „Дрина 2018“. Пратили су га бројни љубитељи одбојке. Успели смо да за најбоље екипе обезбедимо пехаре, медаље и дипломе. Хвала свима који су на било који начин помогли да се ова спортска манифестација одржи – каже председник ОК „Дрина“ Звездан Баштовановић.

Две најбоље екипе Фото: Дрина Инфо

Две најбоље екипе Фото: Дрина Инфо

По први пут се у улози директора турнира нашао Зоран Јекић, искусни одбојкашки тренер.

- Радили смо тимски па је све функционисало како смо и очекивали. Број екипа је у порасту тако да очекујемо да ће догодине све бити на још завиднијем нивоу – истако је Зоран Јекић.

Дрина инфо

Ова вест је прочитана 874 пута.