bajina_basta_grbОпштинска управа Бајина Башта обавештава да ће се традиционални народни вашар, дана 21. јула 2018. године, на дан Светог Прокопија, одржати у улици Рачанских бораца, од раскрснице са улицом Миленка Топаловића до раскрснице са улицом Алексе Шантића, као и у делу улице Степе Степановића, од раскрснице са улицом Кнеза Александра Карађорђевића до раскрснице са улицом Рачанских бораца.

До измене у локацији одржавања вашара дошло је због чињенице да се истог дана одржава и традиционална 25. Дринска регата, и да је потребна проходност улице Рачанских бораца због очекивано великог саобраћаја. Моле се мештани овог дела Бајине Баште за стрпљење. Општинска управа општине Бајине Башта захваљује грађанима на разумевању и сарадњи.

Општинска управа Бајина Башта обавештава власнике угоститељских објеката на територији општине Бајина Башта, да у дане  одржавања манифестације „Дринска регата“, у периоду од 18-21. јула 2018. године, могу да прошире летње башта уз прибављено одобрење издато од стране Општинске управе општине Бајина Башта Одељења за инспекцијске и комуналне делатности. Захтеви, горе наведеном одељењу, могу се подносити до 18. јула 2018. године. Комунална такса за заузеће јавне површине, односно проширење летње баште, обрачунаваће се по цени од 20,00 дин./м²/дневно.

Дрина Инфо

 

Ова вест је прочитана 834 пута.