Одржан „Пролећни куп 2018“ у пецању: БОГДАН ЂУРИЋ ПОНОВО НАЈУСПЕШНИЈИ

0 922

Организација спортских риболоваца Младица из Бајине Баште  успешно је  организовала четврти по реду Пролећни куп  у пецању удицом на пловак. Такмичење се одвијало на језеру Перућац  у четири категорије.

Mladica-Prolecni-kup-2018-1

У категорији „Наде“ (1. и 2. разред) прво место, са упецаних 640 грама рибе, освојио је Немања Савић. У истој категорији друго место припало је Матеји Митровићу (540 грама), док је треће место заузела Емилија Средојевић (320 грама).

У категорији „Млађи пионири“ (3. и 4. разред) победила је Јелена Вуковић са упецаних 1360 грама рибе. Друго место припало је Бошку Мандићу (780 грама), док је на трећем месту био Урош Средојевић са упецаних 720 грама рибе.

У категорији „Старији пионири“ (5-8. разред) прво место припало је Богдану Ђурићу са упецаних 1820 грама рибе и уједно је то био и најбољи резултат на овом надметању. Друго место заузео је Петровић Лука (900 грама), док је трећи био Андрија Марковић (840 грама).

Највише успеха у категорији „Пензионери“ имао је Љубинко Вуковић (1740 грама рибе), иза њега су Мајић Миодраг (800 грама) и Велисав Јовановић са упецаних 780 грама рибе.

Сви учесници су добили захвалнице за учешће на такмичењу, док су за победнике обезбеђени пригодни пехари и медаље. Организатор је за све учеснике обезбедио сендвиче за доручак и роштиљско месо за ручак.

Дрина инфо портал

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена