У суботу, 19. маја 2018. године на Златибору ће бити одржан „Off road караван“ у организацији клуба „Авантура Златибор 4×4“. Организатори позивају све заинтересоване власнике џипова, теренских и прилазних возила да се пријаве и истичу да је учешће бесплатно за све.

Извор: www.goldgondola.rs

Извор: www.goldgondola.rs

Почетак каравана је у 08 часова испред кафеа Амарис, изнад пијаце на Златибору где ће учесници бити обавештени о плану и програму за тај дан.

Караван ће преко Чавловца и села Јабланица изаћи на пар врхова где ће бити организован и доручак на локалитету Цигла. Караван наставља до Мокре Горе и преко села Семегњево и врха Груда долази на Златибор, а по повратку биће организован и ручак за све учеснике.

Караван неће имати такмичарски карактер, већ је циљ дружење и уживање у прелепим златиборским пределима.

На промотивној вожњи искусних возача који су добро упознати са овим крајем Златибора, одржаној 17. априла, проверило се стање пута и извршено је обележавање стазе.

Џипијада се на Златибору организује после неколико година паузе. Очекује се долазак старих посетилаца, као и оних који се никада нису возили овом трасом. Иако је ово пре свега туристичка тура, биће и захтевних деоница за љубитеље адреналинског садржаја.

Контакт: 069/150-60-16 Драган Јездимировић

Извор: www.goldgondola.rs

Ова вест је прочитана 591 пута.