Богат фудбалски викенд почињемо извештајем са утакмице Слога – Рибница игране у оквиру 25. кола зоне „Дрина“. Била је то још једна добра партија Бајинобаштана. Забележили су победу од 3:0, а да су мало били прецизнији резултат би био двоструко већи. Већ у трећем минуту чули су се аплаузи гледалаца након што је Ивановић погодио мрежу гостију после одличног продора и упошљавања од стране Филиповића. У 5. минуту Јанковићев шут завршио је на пречки. Исти играч три минута касније из слободног ударца повисио је на 2:0. У 34. минуту пао је трећи гол за Слогу. Била је то школска акција коју је започео Андрић, наставили су је Ивановић и Јанковић, а завршио је млади Николић. У другом полувремену домћин је стално нападао правио прилике, али нико није успео да погоди мрежу гостију из Мионице.

Играчи Слоге по завршетку утакмице са Рибницом Фото: Дрина Инфо

Играчи Слоге по завршетку утакмице са Рибницом Фото: Дрина Инфо

- Утакмицу смо схватили озбиљно. Планирали смо да покушамо што раније постићи гол и то смо успели, дали смо рано чак два гола. У другом полувремену били смо стално надмоћнији, извршили смо и три измене, направили четири шансе. Штета што смо се мало опустили па нисмо дали још који гол. Задовољан сам у потпуности – казао је за портал Дрина инфо тренер Слоге Ратко Веселиновић.

Слога је играла у саставу: Голубовић, Андрић, Николић, Вуковић, ( Николић), Јашић, Костадиновић, Максимовић, Ивановић, Божић (Тарабић), Јанкови (Маијатовић), М. Костадиновић, Филиповић.

Минулог викенда играле су све Слогине млађе селекције. Омладинци су на свом терену поделили бодове са ужичком Слободом, било је 1:1. Кадети су такође на свом терену поделили бодове са Слободом из Чачка (0:0). И пионири су постигли реми у Лучанима против Младости (2:2). Петлићи су поражени у Ужицу од Јединства Путеви (0:2).

Играча Перућца Фото: Дрина Инфо

Играча Перућца Фото: Дрина Инфо

У Златиборској окружној лиги наступили су Перућац и Вишесава. Перућани су поражени са 3:0 на гостовању код Омладинца из Здравчића. Вишесава је на свом терену играла 2:2 са Железничаром. Перућац је на табели трећи, а Вишесава 14. и предстоји јој борба за опстанак с обзиром да последња Јежевица има два бода мање од ње, а претпоследњи Лауш само бод.

Дрина Инфо

Ова вест је прочитана 653 пута.