У ванредном колу Златиборске фудбалске окружне лиге Перућац је на свом терену играо 0:0 са Полетом из Расне. Перућани су били надмоћнији, али нису искористили гол шансе. Овим ремијем омогућили су Ариљској рампи да им побегне за четири бода у трци за друго место које у неким комбинацијама може да донесе зонски ранг с обзиром да се укида зона „Дрина“ и формира нова у којој ће бити по седам клубова из Златиборског и Моравичког округа. Перућац је на трећем месту са 47. бодова. У следећем колу гостује код Омладинца из Здравчића.

Иван Максимовић - тренер и најбољи стрелац ФК Перућац Фото: Дрина Инфо

Иван Максимовић – тренер и најбољи стрелац ФК Перућац Фото: Дрина Инфо

После низа пораза, Вишесава је успела да освоји три бода на свом терену. Савладала је Јежевицу са 4:3 у утакмици пуној преокрета и неизвесности. Са овим бодовима Вишесавци сасвим мирно улазе у завршницу првенства у коме им је једини циљ опстанак. Вишесава је тренутно на 13. месту са 24 бода. Следи јој гостовање код Железничара у Пожеги.

- Момци су заиграли добро кад нам је било најпотребније. Преостало је још шест кола. Мислим да неће бити проблема да изборимо опстанак. Једно време били смо скоро у средини табеле, али бројни проблеми су нас приморали да се нађемо у доњој половини – каже тренер Ненад Кривокапић.

Дрина инфо

Ова вест је прочитана 532 пута.