Финале купа ОФС Ужице:ПЕРУЋАЦ ПАО НА ПЕНАЛИМА

0 890

Јуче је у Перућцу одиграна финална утакмица Купа за подручје Општинског фудбалског савеза Ужице у којој су се састали Перућац и Златибор. У занимљивој и равноправној игри српсколигаш је до пехара дошао тек након извођења пенала. После 90 минута резултат је био 2:2. Оба гола за домаћина дао је Максимовић у 18. и 71. минуту док су стрелци за Златиборце били Кастратовић у 28. и Ђурић у 32. минуту. После пет изведених пенала, резултат је и даље био нерешен. Србијанац је потом био прецизан као и Бодирога. Јечменица је довео госте у вођство, Лазићев шут завршио је поред стативе па су гости тако стигли до коначних 7:6.

Пред почетак утакмице Фото: Дрина Инфо
Пред почетак утакмице Фото: Дрина Инфо

Перућац је играо у саставу: Бодирога, Обрадовић, Јевтић, Марјановић, Ђорђевић, Лазић, Петковић, Матић, Максимовић,Тошић, Јовановић (Василић). За Златибор су наступили: Вукашиновић, Јечменица, Савић ( Павловић), Миличић, Митровић, Лазовић, Величковић (Његуш), Младеновић, Србијанац, Кастратовић, Ђурић ( Ристивојевић). Утакмицу је добро одсудио Милан Витић из Ужица. Пехар капитену гостију предао је председник ОСФ Ужице Вељко Радуловић.

Детаљ са утакмице Фото: Дрина Инфо
Детаљ са утакмице Фото: Дрина Инфо

– Потпуно смо задовољни игром нашег тима против фаворита Златибора. У финишу утакмице имали смо прилику да поведемо, али Матић није искористио шансу. У пеналима срећнији су били гости. Наш циљ је да наставио са добрим играма у првенству и задржимо друго место на табели Златиборске окружне лиге. У повољнијем расплету у Српској лиги, створила би се могућност да и другопласирани из наше лиге оде у зонски ранг – каже председник ФК Перућац Ратко Савић.

Дрина Инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена