Пре неколико недеља популарна ФБ страница Дневна доза музике УЖИВО, објавила је видео снимак на коме Снежана Качар, девојка из Старе Пазове, пева чувену песму Томе Здравковића – Остао сам сам.  На снимку Снежана седи на тераси стана, држи гитару у руци и пева уз добро познате акорде. То није ништа необично, на друштвеним мрежама можете пронаћи на десетине хиљада сличних снимака али управо овај видео је за непуних месец дана сакупио 750.000 прегледа, што тешко полази за руком и неким већ афирмисаним певачима.

Управо овај снимак је нешто што Снежани почиње да мења живот. До тада обична девојка из комшилука почела је да добија понуде  везане за музику са свих страна. Mедији почињу да се интерсују за њено певање и баш преко ноћи, музика постаје незаобилазан део њене свакодневице. Чланци на порталима, у штампаним медијима, на друштвеним мрежама доводе до тога да Снежана Качар наступи и пред милионском аудиторијумом у емисији Гранд Коктел.  Како то већ бива, након те емисије на њену адресу стижу јако озбиљне понуде из естрадних кругова.

Ипак, Снежана Качар се одлучила на веома занимљив и за неке неочекиван, али на крају логичан корак. Одбила је све уносне естрадне понуде и решила да своју певачку каријеру започне од нуле у бенду Џубокси из Бајине Баште. Тако се девојка „анђеоског гласа“ како су је назвали многи портали, обрела у граду крај Дрине и за кратко време постала омиљена.

На слици: Снежана Качар, Фото: Приватна архива

На слици: Снежана Качар, Фото: Приватна архива

- Заиста се све у вези музике издешавало веома брзо и ненадано за мене. Одједном су почели да ме зову људи из света естраде са различитим понудама. Требало ми је мало времена да прихватим толико интересовање за моје певање.  Након доста размишљања,  одлучила сам да не желим да будем инстант звезда. Све то што се десило је дефинитивно определило мој пут ка музици али исто тако ми је већ на почетку постало јасно да желим да кренем од почетка, без прескакња степеника. На моје велико задовољство јавили су ми се чланови бенда Џубокси из Бајине Баште и изразили жељу да дођем на пробу код њих. После краћег премишљања, јер је за мене све ово ново и непознато, одлучила сам да ипак пођем пут Бајине Баште. Једна заједничка песма са Џубоксима била је довољна да сви схватимо да је ово стварно права ствар  и ево ме у бенду. Момци су сјајни, крећемо полако, стрпљиво од нуле и надам се да ће се у будућности чути за нас. – каже у једном даху Снежана Качар.

Dzu promo 1

Џубокси су већ почели са озбиљним наступима по клубовима широм Србије. Ако се по јутру дан познаје, предвиђамо им велику каријеру. Ми им свакако желимо пуно среће на путу до успеха!

Дрина инфо портал

Ова вест је прочитана 7081 пута.