У 24. колу Прве мушке регионалне лиге – Запад кошаркаши Студента из Бајине Баште савладали су КК Зекас из Раче са 91 : 70

Детаљ са утакмице Фото: М. Додић - Дрина Инфо

Из архиве Дрина Инфо Фото: М. Додић – Дрина Инфо

Отворили су Бајинобаштани утакмицу сигурно и лаганим поенима из транзиције брзо дошли до предности од 6 поена па су гости убрзо затражили први тајм-аут. Почетна предност је опустила домаћине па је први период игре завршен са 15:14.

Слабу дефанзивну игру домаћина у другој четвртини,гости из Крагујевца користе и долазе до максималних 11 поена предности 41:30. Подринци ипак брзо хватају резултатски прикључак и долазе до минус 5 на полувремену.

У наставку сусрета кошаркаши Студента подижу ниво своје игре у одбрани и великим бројем поена из транзиције брзо прелазе у вођство које више нису препуштали гостима из Крагујевца.

Сјајну шутерску серију у другом полувремену направио је Мајсторовић који је постигао 8 тројки. У последњем периоду игре минуте су добили и млади Обрадовић и Пантелић који су их искористили на прави начин и оправдали указано поверење. Већу минутажу на овом мечу поново је добио и Гавриловић (2001) који је забележио 6 поена.

У наредном колу Бајинобаштани гостују екипи Напретка из Крушевца која има једну победу више од Подринаца. Тренутно играчи Студента деле 5. позицију са екипом Јагодине са скором 13-10. Први пут од како се такмиче у овом рангу они ће сезону завршити са позитивним скором што је значајан напредак у односну на претходне сезоне.

Ова вест је прочитана 830 пута.