Јуче је у амбијенту златиборског хотела “Палисад” одржана промоција специјалног издања магазина “Hello! Travel“ посвећеног Златибору.

Након веома успешне београдске промоције, која је организована 6. фебруара у новоотвореном ресторану „Станица 1884“,  магазин је представљен и на Златибору како би се туристичкој привреди, гостима и свим заљубљеницима у златну планину представило ово двојезично, луксузно издање овог часописа.

Детаљ са промоције, Извор: ТО Златибор, Фото: Није наведено у извору

Детаљ са промоције, Извор: ТО Златибор, Фото: Није наведено у извору

Најпосећенији планински центар Србије, који је прошле године забележио рекордан број посетилаца и остварио раст у броју гостију и ноћења, заслужио је да се на најбољи могући начин представи на чак 188 страна једног од најчитанијих часописа у региону. Циљ овог успешног пројекта, који су заједничким снагама спровели општина Чајетина, Туристичка организација Златибор и Color Media Communications, јесте да се на једном месту обједине све атракције Златибора, целокупна понуда планине, историја, традиција, гастрономски специјалитети и све оно што планину чини посебном.

Коктел организован поводом промоције “Hello! Travel Zlatibor“ магазина својим говором отворио је заменик председника општине Чајетина Арсен Ђурић, који је указао на одличне резултате  Златибора остварене у туристичком промету и подсетио на бројне инвестиције које општина Чајетина улаже у развој овог модерног туристичког центра.

Арсен Ђурић Извор: ТО Златибор  Фото: Није наведено у извору

Арсен Ђурић Извор: ТО Златибор Фото: Није наведено у извору

Директор Туристичке организације Златибор Владимир Живановић у свом говору захвалио се сарадницима на успешној сарадњи коју туристичка организација  и туристичка привреда  негују дуги низ година, као и свим гостима који своје поверење указују најпосећенијој српској планини. Искористио је прилику да се захвали и познатим личностима који су у својим интервјуима у магазину имали само речи хвале за Златибор.

Владимир Живановић Извор: ТО Златибор, Фото: Није наведено у извору

Владимир Живановић Извор: ТО Златибор, Фото: Није наведено у извору

Присутнима се у име Color Media Communications групе обратила Јелена Савић, ПР издања која се захвалила општини Чајетина и ТО Златибор на овом успешном пројекту и најавила објављивање шестог издања “Hello! Travel“ магазина посвећеног Војводини.

Извор: ТО Златибор, Фото: Није наведено у извору

Извор: ТО Златибор, Фото: Није наведено у извору

Магазин “Hello! Travel Zlatibor“ налази се у продају широм Србије и региона, у Црној Гори, Босни и Херцеговини и Македонији, као и у свим хотелима и угоститељским објектима на Златибору.

Извор: ТО Златибор

Дрина Инфо