Манифестација Дринска регата и ове године је номинована за признање „Најбоље из Србије“ које додељује Привредна комора Србије у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација. Бајинобаштанска манифестација је прошлогодишњи лауреат овог престижног признања као Најбоља туристичка манифестација у функцији промоције Србије а и ове године је номинована у истој категорији.

Фото: Промо

Фото: Промо

Привредна комора Србије у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникације последњих тринаест година додељује ово престижно признање и то за најуспешнији робни и корпоративни бренд, за најбољег извозника, манифестацију и стартуп предузеће. У гласању и избору учествује стручни жири који вреднује постигнућа, квалитет, успешност, препознатљивост и репрезентативност номинованих предузећа. Поред тога, у гласању могу учествовати и сви остали грађани Србије.

Процедура гласања је једноставана. Потрошачи се региструју на сајту акције, затим на своју е-мејл адресу добијају линк чијим се активирањем омогућава гласање. Свој глас потрошачи могу дати једном бренду или компанији у свакој од 24 категорије. Кликом на слику/назив компаније или бренда, могуће је прочитати додатне информације о учеснику. Након избора опције Гласајте, глас је додељен изабраном учеснику, након чега је могуће гласати у другим категоријама.

Фото: Промо

Фото: Промо

Гласање за најбоље корпоративне и робне брендове се одвија на сајту www.najboljeizsrbije.com, и траје до 28. фебруара 2018. године.

Гласајмо и подржимо Дринску регату у такмичењу за још једно велико признање.

Дрина Инфо

Ова вест је прочитана 997 пута.