Зонаш из града на Дрини успео је да у доброј мери консолидује своје редове. Играчки фонд је повећан доласком петорице играча из других клубова. Из Драгачева дошла су браћа Жељко и Марко Костадиновић, из Будућности из Скелана Игор Ивановић, из Перућца Рајко Стевановић и из Ваге Степојевац Марко Максимовић.

Играчи Слоге на загревању Фото: Дрина Инфо

Играчи Слоге на загревању Фото: Дрина Инфо

- У припреме су се са малим закашњењем укључили голмани Дејан Голубовић, Марко Ракић, затим играчи Светлан Андрић, Дејан Тарабић, Лазар Вуковић и Бојан Милановић. Вук Ђурић и Вук Костић су били најавили повратак, али су ипак остали у Јединству из Ужица. Имамо 25 кандидата за први тим на које ће моћи да рачуна тренер Ратко Веселиновић – каже председник клуба Предраг Живковић.

Слога је одиграла прву контролну утакмицу са омладинцима суперлигаша Мачве који се такмиче у Првој лиги Србије. Изабраници тренера Веселиновића победили су са 3:0. Два гола дао је Митровић, а један Јанковић.

У стартној постави Слоге против Мачве били су Голубовић, Андрић, Гвозденовић, Јашић, Ж. Костадиновић, Стевановић, М.Костадиновић, Митровић, Јанковић, В. Николић, Филиповић. Током другог полувремена прилику су добили Мијатовић, Мијаиловић, Петковић, Марјановић, М.Николић, Ивановић,Вуковић,Јездић и Милановић.

Дрина Инфо

Ова вест је прочитана 890 пута.