После осам дана завршен је зимски турнир у малом фудбалу за основце на коме су учествовале 32 екипе из Бајине Баште и четири из Љубовије. Победник у конкуренцији екипа ученика 1. и 2. разреда је ФК Слога. Друго место припало је Рајаку, а треће ББ петлићима. Међу екипама састављеним од ученика 3. и 4. разреда прва је Дрина из Љубовије, други Дрим тим, а трећи Орлови.

Екипа Дрина Фото: Дрина Инфо

Екипа Дрина Фото: Дрина Инфо

Лестер бојс је био најбољи у конкуренцији екипа 5. и 6. разреда. Следе Европа Љубовија и ББ бојс. Састав ЗМН победник је у конкуренцији екипа 7. и 8. разреда. Други је ЗМН бојс, трећа Слога јунајтед. Утакмице су судили Дејан Тимотијевић, Милорад Александрић и Далибор Филиповић. Успешан организатор био је Спортски савез општине Бајина Башта. Медаље најуспешнијим екипама уручили су председник Спортског савеза Бајине Баште Петар Ракић и његови чланови Ненад Лечић и Обрад Павловић.

Финалисти у категорији ученика 5. и 6. разреда Фото: Дрина Инфо

Финалисти у категорији ученика 5. и 6. разреда Фото: Дрина Инфо

- Турнир је имао масовност, а обиловао је низом одличних утакмица. Нарочито је било лепо финално вече кога је пратило преко 500 гледалаца. Све сусрете одсудили су Дејан Тимотијевић, Милорад Александрић и Далибор Филиповић – каже секретар Спортског савеза Милан Стаменић.

Дрина Инфо

 

Ова вест је прочитана 510 пута.