У 16. колу Прве МРЛ групе запад у Подрињу су гостовали кошаркаши Параћина. Од самог почетка па до краја меча кошаркаши домаћег Студента су водили и ниједног тренутка победа није дошла у питање. Коначан резултат био је 88 : 56 а по четвртинама 21:12, 23:9, 16:25 и 28:10.

СТУДЕНТ

Свих једанаест играча домаћина који су били у конкуренцији за овај меч су добили шансу и дали свој допринос у победи. У редове Бајинобаштана се после утакмице одсуства вратио плејмејкер Милошевић што се одмах осетило у игри  и већем броју погодака из транзиције што је једна од карактеристика игре Подринаца у овој сезони.

Добру форму из претходног периода потврдио је Марковић и свакако радују његове добре партије пред наставак сезоне. Селаковић је још једном показао шутерско умеће па је на овом мечу убацио 6 тројки. После дуге паузе у екипу се вратио и млади Гавриловић (2001) који је постигао 7 поена. Треба похвалити изузетно квалитетну ролу Јашића чија форма је у узлазној путањи, а радује и игра младог Чолића који је први пут од како је прикључен првом тиму добио већу минутажу и оправдао поверење.

У наредном колу кошаркаши Студента гостују екипи Полета из Ратине која је једина успела да ове сезоне савлада Бајинобаштане  на домаћем терену.

Ова вест је прочитана 265 пута.