Фудбалски погон зонаша Слоге из Бајине Баште почео је са припремама за пролећну сезону. Тренер Ратко Веселиновић, заједно са члановима управе, 25. јануара је извршио прозивку. Присутно је било 19 играча, а први тренинг одрадило је њих 15 јер су четворица имала обавезе у школи. На састанак су дошли В. Николић, Тадић, Л. Маринковић, М. Маринковић, Марковић, Н. Маринковић, Петковић, Мисаиловић, Живановић, Јашић, М.Николић, Гвозденовић, Филиповић, Јанковић, Марјановић, Јовановић, Митровић, новајлије Игор Ивановић, дугогодишњи играч Вишесаве и Рајко Стевановић из Перућца. Наредних дана у рад ће се укључити Дејан Голубовић, Светлан Андрић и Вук Ђурић.

Фото: Дрина Инфо

Фото: Дрина Инфо

- Радићемо лагано до првог фебруара када крећемо са јачим тренинзима. Планирамо да одиграмо 7-8 утакмица и тако спремни уђемо у првенство у коме ћемо се борити за очување ранга – истакао је тренер Ратко Веселиновић.

Фото: Дрина Инфо

Фото: Дрина Инфо

Осим председника Слоге Предрага Живковића, на радном састанку били су новоизбрани чланови Управног одбора Владица Лекић, Новица Стојкановић и технички секретар Дејан Тимотијевић.

Фото: Дрина Инфо

Фото: Дрина Инфо

- Управа ће се трудити да обезбеди нормалне услове за рад клуба. Сваки појединац добиће своје принадлежности на време. Мали нам је играчки фонд са провереним играчима, највише је омладинаца. Мораћемо да нађемо три играча који ће моћи да носе дрес првотимца. Набавили смо део опреме, а ускоро стиже њен већи део – каже нови председник куба Предраг Живковић.

Ова вест је прочитана 1468 пута.