Четвртфинале турнира „Мики Тома“: НОНШАЛАНЦИЈА ПАЛА НА ПЕНАЛИМА

0 765

Актери четвртфинала турнира “Мики Тома“ одушевили су пуно гледалиште. У првом сусрету „Чичино буренце“ надиграло је ужичку екипу „Драган Симић Сима“. Ужичани су повели, а онда је „Чичино буренце“ дало три гола. У другом полувремену Ужичани стижу до 3:3. Одлука пада 20 секунди пре краја пошто је Милош Малешевић постигао гол из слободног ударца. Бодрена публиком, „Ноншаланција“ је успела да утакмицу са „Ваљевом“ заврши 5:5 пошто је у финишу головима Мирослава Симића и Вука Костића анулирала предност гостију. У извођењу пенала Ваљвци су дали сва три гола, а „Ноншаланција“ два, голман је одбранио пенал Јанићијевићу.

– Хвала публици за огромну подршку. Дали смо све од себе, већ изгубљену утакмицу спасили смо у самом финишу. Ипак, у пеналима срећа је била на страни Ваљева – рекао је за портал Дрина Инфо голман „Ноншаланције“ Мирослав Симић.

На слици: Екипа Ваљево, Фото:  Дрина инфо
На слици: Екипа Ваљево, Фото: Дрина инфо

„Башта у Башти“ није имала проблема у игри са младим саставом „Мики Тома“ коме је недостајао најбољи стрелац Никола Веселиновић. Дружина Милуна Божића водила је са 2:0, 4:2, до коначних 7:3 и тако истакла кандидатуру за победника турнира. „Крле трејд“ из Љубовије повео је са 2:0 против Ас превоза, али су головима Живановић, Глишовић и Карадаревић преокренули резултат. У последњи минут ушло се са резултатом 3:3. Уследили су сјајни потези Ђорђића и Илића за славље „Крле трејда“. Резултати четвртинала: Чичино буренце -Драган Симић Сима 4:3, Ноншаланција -Ваљево 5:5 ( 7:8 на пенале), Башта у Башти – Мики Тома 7:3, Крле трејд – Ас превоз 5:3.
У полуфиналу данас (субота) од 15 часова састају се „Башта у Башти“ – „Крле трејд“ а од 16 „Чичино Буренце“ – „Ваљево“ . Утакмица за треће место играће се од 18 часова док је велико финале на програму у 19 часова.

Дрина инфо

Оставите одговор

Ваша адреса Е-поште неће бити објављена